Ty jo…. teď na to koukám, ten WordPress vypadá úplně jinak! Tak snad si s tím nějak poradím a vyprodukuji nový článek…

Ano, dlouho jsem sem nic nepřidala, důvodem byl samozřejmě COVID a moje nechuť se tu nějak přetvářet, líčit se a oblékat jako fashionblogerka, když sedím doma v legínách, brýlích, nenalíčená a neučesaná (chtěla jsem napsat s mastnou hlavou, ale to bylo fakt jen výjimečně).

Nicméně je fakt, že mi tenhle svět hrozně chyběl, ten pocit cítit se krásná, upravená, sexy… tak jsem se rozhodla a okolnosti mi k tomu napomohli, že můžu zase přidat fashion článek. Chtěla bych zase psát trochu pravidelněji, popravdě to určitě nebude každý týden jako jsem postovala dřív, ale když bude příležitost tu něco ukázat tak tomu ten čas ráda „obětuji“ a až bude svět zase v pořádku a budeme moct opustit domovy, okresy, kraje a republiku tak to tu zase rozjedu naplno.

Ty okolnosti o kterých jsem se zmínila jsou naprosto triviální a přesto mě v dnešní době tak potěšilo, že se můžu hezky obléct a nalíčit. Jednalo je „jen“ o návštěvu lékařky (super specialitka, jednou vám tu o ní a jejím vlivu na mě a mé zdraví povím), ale to „jen“ byla možnost vypadnout z domu a ukázat se někde mezi lidmi, tak jsem toho využila a pořádně si vyhrála s outfitem, nalíčila se a vyrazila. Měla jsem z toho takovou radost, že mě to (a moje drahá polovička (děkuji zlato)) nakoplo k tomu outfit zopakovat, nafotit, napsat článek a kliknout na „Publikovat“.

Tahle kombinace mě naprosto vystihuje, je to sexy, je to rock´n´roll, je to nápadíté a je to spojením mých oblíbených materiálů a to je krajka a kůže/koženka. Vzhledem k poměrně teplým bavlněným nadkolenkám mi v tom nebyla úplně zima (ale vzhledem k tomu že ten den měla zima poslední sněžné záchvěvy jsem byla ráda, že jsem byla autem), takže na jaro ideální. Dalším důležitým komponentem celku je to krajkové body, které jemně vykukuje mezi sukní a trikem. Líbí se mi, že je jen na mě jak moc chci aby byla krajka vidět, snadno si to přizpůsobím podkasáním nebo naopak stažením trika. Triko je volné (pánského střihu), bavlněné KISS z F&F. Celý outfit jsem (klasicky) doladila doplňky jako pásek, hodinky, náramky, prstýnky a řetízky. A nesmí chybět ani moje bagančata, už by to chtělo nějaká nová, ale nějak nemůžu nikde najít přesně takové jaké si představuji.

Vzhledem k tomu, že je pořád zima, a na triko to úplně není, chce to ještě bundu, zvolila jsem jak jinak než můj milovaný černý křivák. Hodně lidí se mě na něj ptá, je z Manga, je to kůže a mám ho už asi 5 let. A jelikož to pořád ještě není ani „jen“ na křivák, tak jsem přes něj hodila ještě kabát, tedy k doktorce, tady už ho nemám. V jednom z minulých příspěvků loni na jaře jsem měla právě křivák a přes něj ještě kabát, několik lidí se mě ptalo, zda to tak opravdu nosím i ve skutečnosti, nebo jen na fotkách. Ráda bych upozornila, že všechno co mám tady na fotkách nosím opravdu i v reálném životě (jen do práce se musím trochu krotit). Ale zpět k tématu, podle mě je vrstvení bund a kabátů úplná pecka. Vypadá to fantasticky a v případě potřeby se dá odkládat nebo přidávat.

A na závěr přihodím ještě pár detailů a dva „vtipné“ postřehy…

  1. ty nadkolenky jsou fakt pecka, jen kdyby pořád nepadaly, na jedné fotce mám dokonce momentku jak jsem to i v průběhu focení musela vytahovat nahoru a co teprve za chůze!
  2. úplně jsem se sama pobavila (ano v téhle době mi k pobavení sebe samé mnou samou stačí opravdu málo (co jiného nám zbývá, že?)), vzpomněla jsem si na našeho Jardu Jágra a jeho účes v „předu business, vzadu párty“, tady je to totiž úplně naopak, zezadu úplně nudný outfit, ale zepředu je to dobrá párty.

Tak zase někdy se na vás budu těšit.