Říkala jsem si, že v poslední době (nebo spíš posledních pár článků) jsem sem dávala takové svoje „šílenější“ kreace ve kterých se všichni nemusíte najít. Proto jsem se rozhodla, že tentokrát nafotím něco naprosto jednoduchého. Outfit, který jsme schopní dát dohromady snad všichni. Je to naprostá basic klasika – bílé triko, modré džíny a bílé tenisky.

Říká se že v jednoduchosti je krása, což je sice pravda, ale musí se s tím umět správně pracovat. V tomto případě jsou základ perfektně padnoucí džíny. Pro každý typ postavy existuje, jen ho najít… pro mě to jsou tyto Mom jeans. Je pravda, že k tomuhle střihu jsem musela „dohubnout“, dřív jsem si v nich připadala jako Obelix. Naopak teď to je můj nejoblíbenější střih a vlastně v podstatě jediný, který nosím. Tyto kalhoty jsou volnějšího střihu s vyšším pasem, z pevného džínového materiálu a ve zkrácené délce. Zapínání mají na knoflíčky, což je to co mi právě připomíná ty oldschoolové džíny našich maminek.

Outfit už jsem jen doplnila čistě bílím bavlněným trikem s krátkým rukávem a roztomilou kapsičkou. Triko je volnějšího střihu, proto jsem ho pro zvýraznění siluety vpředu zakasala. K tomu všemu jsem si vzala bílé tenisky s detailem zebřího vzoru. Tentokrát jsem se umírnila v doplňcích a vzala si jen pár ne tolik výrazných prstýnků, řetízky a dva náramky.

Všímavý sledující si musel povšimnout, že v tomto outfitu není nic černého, což je asi historicky první kombinace, protože černou miluji, ale tak začíná jaro (víkend nám to zase ukázal), tak snad už se nebudeme muset vrátit ke kožichům a pro mě tímto končí celočerné období.